Centraal in het Stadshart

Dé plek in het moderne Stadshart om op historische wijze te genieten van een kopje koffie tot complete lunch. Dankzij de inrichting, gebaseerd op de Franse interieurstijl uit Napoleons tijd, en het menu met een knipoog naar het leven van de Kleine Keizer, waant u zich meteen terug in de tijd van weelde en rijkdom.
Neem plaats op de donkere gecapitonneerde banken, de comfortabele stoelen en geniet van de heerlijkheden die wij u met liefde serveren, terwijl buiten de moderne tijd voortraast. Brasserie Napoleon is de spot in Zoetermeer om te onthaasten.

Sinds 2004 draaien Jacko & Ingrid, samen met een jong, dynamisch, enthousiast en hardwerkend team, Brasserie Napoleon. Zij zetten zich elke dag weer in om u als gast te verwennen. Maar er is meer…

Koffieliefhebbers komen bij ons dubbel aan hun trekken met de aanvraag van de koffiepas. Dagelijks tot 12:00 uur krijgt u hiermee de tweede kop koffie gratis.

Wij hebben een take away-loket waar u uw vers gemaakte broodjes direct mee kunt nemen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat Brasserie Napoleon nog meer te bieden heeft? Kijk dan in onze menukaart.

Uw feest of borrel bij Napoleon

Ook kunt u bij Napoleon terecht voor uw feestjes, borrels of welke gelegenheid dan ook in de zakelijke of privé sfeer. Informeer naar de mogelijkheden.

Twijfel niet en komt gerust eens bij ons langs.

Iemand verrassen met een leuk cadeau?
Wat dacht u van onze cadeaubon historisch genieten?
Verkrijgbaar vanaf € 10,-.

Onze keuken is
geopend:

Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: 9.00 – 16.30 uur

Menu